Preview Mode Links will not work in preview mode

Entreprenörsdriv

Entreprenörsdriv - Sveriges största podd om entreprenörsskap sedan 2015. Vi pratar om drivkrafter och företagande, med gäster och med oss själva. Med mer än 500 avsnitt är vi Sveriges största podd inom företagande och drivkrafter. Tomas är programledare och producent. Vi lever det liv vi pratar om. Vi pratar om våra och andras framgångar och motgångar. Ofta är det gäster och mest är det Tomas som är programledare. Tomas skapar personligt och intressant innehåll med podcasting åt företag och organisationer. Podden kom till på ett initiativ av Tomas Tränkner med Magnus H Johansson som medryttare ibland. Vill du komma i kontakt med mig så kolla in www.entreprenorsdriv.se 

Feb 24, 2019

Emma Wallin är tjejen som flyttade till Stockholm som 19-åring. Med ett starkt driv och stort mod skulle hon lyckas. Hur gick det? Vad hände? Lyssna så får du veta. 


Feb 17, 2019

En personlig betraktelse av vad som krävs för att bli uthållig, fokuserad och konsekvent. Tomas Tränkner berättar om sina fem steg till att våga bryta ny mark, låta sig bli inspirerad och utmana sig själv. Då blir man stark och hållbar. 


Feb 14, 2019

Vi presenterar nr 2 av Affärsstaden. Medverkar gör Andreas Norlén, Johanna Palmer östsvenska handelskammaren och Anna Wallentinson på Livgrenadjärmässen och många andra. Missa inte heller artikeln om hur du blir lurad inom digital annonsering. 


Feb 10, 2019

Han driver en kvinnoklinik i Kongo och importerar samtidigt kaffe till Sverige. Rebu Burubwa har ständigt ett leende på läpparna. Vart får han sin energi ifrån? Lyssna på denna faschinerande berättelse om barnafödande och kaffe. 


Feb 3, 2019

Vill du bli bättre på Linkedin? Kanske hitta ett nytt jobb eller nya kunder, eller helt enkelt öka din kompetens och få ny energi. Då skall du lyssna på detta avsnitt där Tomas Tränkner ger sina bästa råd hur du tar dig till nästa nivå, oavsett om du är nybörjare eller fullblodsproffs på Linkedin. En...