Preview Mode Links will not work in preview mode

Entreprenörsdriv

Entreprenörsdriv - Sveriges största podd om entreprenörsskap sedan 2015. Vi pratar om drivkrafter och företagande, med gäster och med oss själva. Med mer än 500 avsnitt är vi Sveriges största podd inom företagande och drivkrafter. Tomas är programledare och producent. Vi lever det liv vi pratar om. Vi pratar om våra och andras framgångar och motgångar. Ofta är det gäster och mest är det Tomas som är programledare. Tomas skapar personligt och intressant innehåll med podcasting åt företag och organisationer. Podden kom till på ett initiativ av Tomas Tränkner med Magnus H Johansson som medryttare ibland. Vill du komma i kontakt med mig så kolla in www.entreprenorsdriv.se 

Feb 27, 2022

Ibland kan det kännas kaosartat och ostrukturerat. Vi pratar om hur du kan ta tillvara kaos och göra det till något bra. Det finns vägar ur kaoset. Är struktur bättre än kaos? Lyssna så får du svaret.  


Feb 20, 2022

Att vara lyckad betyder inte att man också är lycklig, eller? Göran Adlén är gäst och vi pratar om vad som gör dig lycklig, om jämförelsekultur och vad du bör göra innan du fattar avgörande beslut.  


Feb 13, 2022

Trendspanaren Göran Adlén gästar podden och vi pratar om framtiden och rädslor. Trygghet och otrygghet, att förhålla sig till det okända, pandemi och när allt går åt h-v-t. 


Feb 6, 2022

Sofigate är specialister på business technology. Mikael Nurmi är gäst och berättar att det handlar om IT-system tillsammans med företagets affärer. Efterfrågan på dessa tjänster är stor och Sofigate behöver anställa fler, speciellt i Öresundsregionen. 

www.sofigate.com