Preview Mode Links will not work in preview mode

Entreprenörsdriv

Entreprenörsdriv - Sveriges största podd om entreprenörsskap sedan 2015. Vi pratar om drivkrafter och företagande, med gäster och med oss själva. Med mer än 500 avsnitt är vi Sveriges största podd inom företagande och drivkrafter. Tomas är programledare och producent. Vi lever det liv vi pratar om. Vi pratar om våra och andras framgångar och motgångar. Ofta är det gäster och mest är det Tomas som är programledare. Tomas skapar personligt och intressant innehåll med podcasting åt företag och organisationer. Podden kom till på ett initiativ av Tomas Tränkner med Magnus H Johansson som medryttare ibland. Vill du komma i kontakt med mig så kolla in www.entreprenorsdriv.se 

May 30, 2021

Jag behöver inte ringa kalla samtal, kunderna ringer till mig. Är det bra att det är så? Eller skulle jag vinna på att vara mer proaktiv och ringa kalla samtal ändå?


May 23, 2021

Om att lyckas som startupbolag, om videostreamingtjänsten VOYD, om Jesper Johansson. Jesper berättar om sin syn på entreprenörsskap och den digitala affärsmodellen med video som drivande faktor.


May 16, 2021

Vad skönt det vore att ha ett vanligt jobb, eller? Vi pratar om valet att vara företagare. Är det tryggare med en vanlig anställning? Vad utvecklas jag mest av och finns det några genvägar till lycka? Frågan om "varför" eller "varför inte" kommer upp och vad är egentligen trygghet. Flera stora frågor som...


May 9, 2021

Vi startade ett företag tillsammans och berättar om varför vi gjorde det. Tomas berättar om fördelarna med att ha en delägare. Magnus berättar varför han aldrig har haft en delägare i sitt företag. 


May 2, 2021

Vi sitter på ett kontorshotell och delar rum. Hur kan man tänka kring att ha ett kontor som egenföretagare? Det kostar hyra att ha ett kontor. Behövs det verkligen? Vad är fördelarna och vad är nackdelarna? Vi ger dig våra åsikter i denna fråga.