Preview Mode Links will not work in preview mode

Entreprenörsdriv

Entreprenörsdriv - Sveriges största podd om entreprenörsskap sedan 2015. Vi pratar om drivkrafter och företagande, med gäster och med oss själva. Med mer än 500 avsnitt är vi Sveriges största podd inom företagande och drivkrafter. Tomas är programledare och producent. Vi lever det liv vi pratar om. Vi pratar om våra och andras framgångar och motgångar. Ofta är det gäster och mest är det Tomas som är programledare. Tomas skapar personligt och intressant innehåll med podcasting åt företag och organisationer. Podden kom till på ett initiativ av Tomas Tränkner med Magnus H Johansson som medryttare ibland. Vill du komma i kontakt med mig så kolla in www.entreprenorsdriv.se 

Feb 26, 2023

Vi pratar om betydelsen av att anställa rätt personal och hur man hittar bra kunder. Niclas Söör på DOSPACE berättar om deras rekryteringsprocess och hur de hittar rätt personal. På DOSPACE finns ingen försäljningschef, ändå är det stort fokus på sälj. Niclas berättar hur det fungerar i praktiken.


Feb 19, 2023

Niclas Söör från DOSPACE berättar om hur coworking gick från att vara ett sätt att spara pengar till att bli en arbetsplatsupplevelse. För vem är coworking intressant, och för vem är det inte intressant? Svaren får du i detta avsnitt. 


Feb 12, 2023

Niclas Söör ville ta kontorsbranschen till framtiden. Därför skapade han DoSpace 2017. Idag finns Dospace coworking på nio platser. Niclas berättar om hela sin resa från starten fram tills idag. 


Feb 5, 2023

Joella Skoogh vill skapa ett företag som går att skala, som finns 100 % online så att hon inte behöver jobba jämt. Hör Joellas berättelse om tillkomsten av sitt brand accelerator program och  affärsmodellen för att få kunder online. 

Hur lyckades hon få tid och råd att skapa sin affärsmodell?  Hur fick...