Preview Mode Links will not work in preview mode

Entreprenörsdriv - Sveriges största podd om entreprenörsskap sedan 2015. Vi pratar om drivkrafter och företagande, med gäster och med oss själva. Vi närmar oss 400 avsnitt. Vi lever det liv vi pratar om. Vi pratar om våra och andras framgångar och motgångar. Ofta är det gäster och mest är det Tomas som är programledare. Magnus H Johansson hjälper sina kunder att sälja mer till fler utan att jobba mer. Tomas skapar personligt och intressant innehåll med podcasting åt företag och organisationer. Podden kom till på ett initiativ av Tomas Tränkner men med Magnus H Johansson som medryttare och ständig källa till inspiration. Vill du komma i kontakt med oss så kolla in www.entreprenorsdriv.se 

Sep 29, 2016

Roshan Malalatunga är hotelldirektör över tre Scandichotell i Linköping. Han berättar om sin syn på ledarskap och sitt framgångsrecept.


Sep 29, 2016

Ungdomarna Oliver Aston & Alexander Ivehammar som startade ett s.k. sommarföretag i Linköping som fönsterputsare. Det gick så bra att det fick ihop startkapital till sitt kommande företag.


Sep 29, 2016

De utvecklade och säljer tepåsehållare, sommarföretagarna Christina Klein & Jeanette Strömberg.


Sep 29, 2016

De bakar sin egen framgång - Ebbalinneas konditori UF företagare


Sep 29, 2016

Retorik och kommunikation med Jörgen Rundgren