Preview Mode Links will not work in preview mode

Entreprenörsdriv

Entreprenörsdriv - Sveriges största podd om entreprenörsskap sedan 2015. Vi pratar om drivkrafter och företagande, med gäster och med oss själva. Med mer än 500 avsnitt är vi Sveriges största podd inom företagande och drivkrafter. Tomas är programledare och producent. Vi lever det liv vi pratar om. Vi pratar om våra och andras framgångar och motgångar. Ofta är det gäster och mest är det Tomas som är programledare. Tomas skapar personligt och intressant innehåll med podcasting åt företag och organisationer. Podden kom till på ett initiativ av Tomas Tränkner med Magnus H Johansson som medryttare ibland. Vill du komma i kontakt med mig så kolla in www.entreprenorsdriv.se 

Sep 27, 2020

Alla vill ha bra kunder, kunder som betalar, som beställer mer och som är nöjda. Men vad är en bra kund? Vad är en dålig kund? Hur kommer det sig att en kund är bra eller dålig? Vi ger svaren i detta avsnitt. 


Sep 20, 2020

Han fick en idé som ledde till målet att bli Sveriges största jobbskapare. Han heter Jacob Rudbäck och driver företaget Yepstr. Det handlar om att ge alla ungdomar en chans att lyckas i arbetslivet. Häng med på en svindlande berättelse om personlig utveckling, risktagande och värdegrund. 


Sep 13, 2020

Nöjda kunder kommer tillbaka, nöjda kunder betalar gärna vad det kostar, nöjda kunder rekommenderar dig till andra. Vi pratar om hur dina kunder blir nöjda och hur arga kunder blir nöjda. 


Sep 6, 2020

I ett företag måste det komma in mer pengar än det går ut för att det skall uppstå lönsamhet. Hur gör man för att det skall bli lönsamt?  Frågan är viktigt för det handlar om företagets överlevnad.  Är det så enkelt som att tänka låga kostnader och höga intäkter? Går det att höja priset? Svaren...