Preview Mode Links will not work in preview mode

Entreprenörsdriv

Entreprenörsdriv - Sveriges största podd om entreprenörsskap sedan 2015. Vi pratar om drivkrafter och företagande, med gäster och med oss själva. Med mer än 500 avsnitt är vi Sveriges största podd inom företagande och drivkrafter. Tomas är programledare och producent. Vi lever det liv vi pratar om. Vi pratar om våra och andras framgångar och motgångar. Ofta är det gäster och mest är det Tomas som är programledare. Tomas skapar personligt och intressant innehåll med podcasting åt företag och organisationer. Podden kom till på ett initiativ av Tomas Tränkner med Magnus H Johansson som medryttare ibland. Vill du komma i kontakt med mig så kolla in www.entreprenorsdriv.se 

Jun 27, 2021

Vi ger dig inspiration till att bli mer aktiv på LinkedIn. Du får massor av tips på hur du kan skriva inlägg, connecta med rätt personer, som leder till mer försäljning. 


Jun 20, 2021

Att bli av med sin största kund är inte roligt. Men det händer och vad gör man då? Vi ger dig konkreta råd hur du klarar att din största kund slutar köpa av dig. Du kan till och med se det som en möjlighet. Hur då? Lyssna så får du svaret. 


Jun 13, 2021

Känner du dig nöjd med tillvaron? Det går bra nu, pengarna rullar in, uppdraget känns bra. Då finns risken att du blir bekväm med det. Det kanske kommer en dag där kunden tackar för sig. Vi pratar om vad du kan göra, nu och sen, för att behålla skärpan och inte stå där utan kunder. 


Jun 6, 2021

Alla säger att tillväxt är enda vägen. Men är det det? Måste vi växa? Kan vi inte bara vara nöjda med det som är? Detta pratar vi om i dagens avsnitt. Och så kommer vi in på detta med ålder och att det aldrig är för sent.