Preview Mode Links will not work in preview mode

Entreprenörsdriv

Entreprenörsdriv - Sveriges största podd om entreprenörsskap sedan 2015. Vi pratar om drivkrafter och företagande, med gäster och med oss själva. Med mer än 500 avsnitt är vi Sveriges största podd inom företagande och drivkrafter. Tomas är programledare och producent. Vi lever det liv vi pratar om. Vi pratar om våra och andras framgångar och motgångar. Ofta är det gäster och mest är det Tomas som är programledare. Tomas skapar personligt och intressant innehåll med podcasting åt företag och organisationer. Podden kom till på ett initiativ av Tomas Tränkner med Magnus H Johansson som medryttare ibland. Vill du komma i kontakt med mig så kolla in www.entreprenorsdriv.se 

Aug 30, 2020

Google kan ge dig fler kunder, men det kräver sökmotoroptimering (SEO). Vi pratar om varför SEO är så väsentligt inom digital marknadsföring. Pontus Karlsson från Pineberry berättar vad som är viktigast att tänka på inom SEO. Du får konkreta råd till hur du enkelt kan bli mer synlig i...


Aug 23, 2020

Tycker du att dina kunder betalar för lite? Skulle du vilja få mer betalt för dina produkter eller tjänster? Då skall du lyssna på detta avsnitt när vi berättar våra bästa knep för att få mer betalt. 


Aug 16, 2020

Om du har fullt upp med pågående uppdrag varför skall du då ägna tid åt försäljning? Den frågan besvarar vi i detta avsnitt. 


Aug 9, 2020

Kan man ägna för mycket tid åt försäljning? Den frågan besvarar vi i detta avsnitt. 


Aug 2, 2020

Att lyckas som företagare handlar om att utvecklas och finnas i rätt miljö. Det finns många som kan ge råd hur du skall göra och inte göra. I detta avsnitt berättar vi om de råd som vi fått som verkligen har hjälpt oss att utveckla våra respektive företag.