Preview Mode Links will not work in preview mode

Entreprenörsdriv

Entreprenörsdriv - Sveriges största podd om entreprenörsskap sedan 2015. Vi pratar om drivkrafter och företagande, med gäster och med oss själva. Med mer än 500 avsnitt är vi Sveriges största podd inom företagande och drivkrafter. Tomas är programledare och producent. Vi lever det liv vi pratar om. Vi pratar om våra och andras framgångar och motgångar. Ofta är det gäster och mest är det Tomas som är programledare. Tomas skapar personligt och intressant innehåll med podcasting åt företag och organisationer. Podden kom till på ett initiativ av Tomas Tränkner med Magnus H Johansson som medryttare ibland. Vill du komma i kontakt med mig så kolla in www.entreprenorsdriv.se 

Oct 28, 2018

Community is everything, säger Lena Miranda VD på Science Park Mjärdevi i Linköping, en park med 7000 anställda på 400 företag. Vi pratar om varför företag flyttar till Mjärdevi och vad som är framgångsfaktorer för dessa företag. Lena berättar om sina "workcation" till USA och Kina och hur hon ser på...


Oct 21, 2018

Nicklas Manns företag i hemlarmsbranschen behövde utvecklas. Han berättar hur företaget växte snabbt, de minor de stötte på och drivkrafter för framgång. Han ger massor av tips kring finansiering, styrelsearbete, att göra exit och varför konkurrenter kan vara bra. 

Missa inte förra avsnittet, nr 313, där...


Oct 14, 2018

Vänd din stress till något positivt. Det är den som får dig att göra saker du inte vågar. Den ger dig drivkraft och väcker oss på morgonen. Johnny Birgersson vänder upp och ner på vår syn om stress. -Det finns så många fördelar med stress som man inte pratar om, säger Johnny. 

www.arbetshalsa.se


Oct 7, 2018

Exsitec blev nyligen årets tillväxtföretag i Linköping. Johan Kallblad berättar om sin VD-roll och vad han gör på dagarna. Han ger sin syn på strategiarbete, varför det är viktig att träffa kunder och hur de jobbar med kompetensutveckling.

Lyssna också på första avsnittet med...