Preview Mode Links will not work in preview mode

Entreprenörsdriv

Entreprenörsdriv - Sveriges största podd om entreprenörsskap sedan 2015. Vi pratar om drivkrafter och företagande, med gäster och med oss själva. Med mer än 500 avsnitt är vi Sveriges största podd inom företagande och drivkrafter. Tomas är programledare och producent. Vi lever det liv vi pratar om. Vi pratar om våra och andras framgångar och motgångar. Ofta är det gäster och mest är det Tomas som är programledare. Tomas skapar personligt och intressant innehåll med podcasting åt företag och organisationer. Podden kom till på ett initiativ av Tomas Tränkner med Magnus H Johansson som medryttare ibland. Vill du komma i kontakt med mig så kolla in www.entreprenorsdriv.se 

Jun 24, 2018

Energifabriken vill göra sina kunder framgångsrika och fossilfria. Det har varit ett vinnande koncept för de växer i raketfart. Produkterna är biodiesel, HVO och RME. Hur lyckas de växa så fort och samtidigt hålla  ihop med sex delägare? Svaren får du i detta avsnitt. 

Läs även bloggavsnittet till podden på...


Jun 17, 2018

Hanna Rydman startade Joyvoice för fyra år sedan. Idag är de Sveriges största körverksamhet. Hon hittade kundernas passion och sin egen. Och när hon vågade släppa kontrollen började företaget växa på allvar.  Man måste hitta ett flyt och ha tur, säger Hanna. Och har du inte tur måste du f-n se till att du...


Jun 14, 2018

Tidningen AffärsStaden nr 5, 2018, handlar om Almedalen och East Sweden. Omslaget på tidningen pryds av Karin Adelsköld, teknikbloggare, komiker och journalist. Vi pratar om giggare, demokrati för nybörjare och hur fastighetsbranschen påverkas av e-handeln. 


Jun 10, 2018

Visst vore det bra om kunden kom till skott och beställde? Vi pratar om hur man med rätt frågor snabbare kommer till avslut. Magnus H Johansson ger tre riktigt bra frågor som garanterat har effekt. Lyssna och prova själv. 

Läs även bloggversionen på


Jun 3, 2018

Marie Hagberg verkar ha en medfödd förmåga att skapa publicitet. Hon har startat flera företag, givit ut böcker och varit journalist. Samtidigt tycker hon att det är underskattat att vara lat. Lyssna på denna kvinna som drivs av inspiration och att ha kul.