Preview Mode Links will not work in preview mode

Entreprenörsdriv

Entreprenörsdriv - Sveriges största podd om entreprenörsskap sedan 2015. Vi pratar om drivkrafter och företagande, med gäster och med oss själva. Med mer än 500 avsnitt är vi Sveriges största podd inom företagande och drivkrafter. Tomas är programledare och producent. Vi lever det liv vi pratar om. Vi pratar om våra och andras framgångar och motgångar. Ofta är det gäster och mest är det Tomas som är programledare. Tomas skapar personligt och intressant innehåll med podcasting åt företag och organisationer. Podden kom till på ett initiativ av Tomas Tränkner med Magnus H Johansson som medryttare ibland. Vill du komma i kontakt med mig så kolla in www.entreprenorsdriv.se 

Oct 26, 2015

Styrelsen kan ha stort inflytande på företagets framgång. Lars Bengtsson delar med sig av sin syn på styrelsearbete. Vi talar om hur styrelsearbete bör fungera, ägardirektiv och vikten av att har rätt människor i styrelsen.


Oct 22, 2015

Annelie Påmark och Carl Österberg har skrivit den populära boken "Vägra följa John". Vi talar om vikten av att stanna upp, reflektera och hitta inre drivkrafter. Det kan ha stora effekter på hälsa, effektivitet och göra livet som företagare lättare och mer lönsamt. Ett avsnitt som berör!


Oct 19, 2015

Anneli Påmark och Carl Österberg har skrivit boken "Vägra följa John". De gick från karriär inom industrin till att söka sin egen drivkraft. Det mynnade ut i bland annat en bok. Lyssna på vårt samtal kring drivkrafter och betydelsen av jobba mot sina egna mål och inte någon annans.

Besök bloggen


Oct 12, 2015

LEAD rankas som Sveriges bästa företagsinkubator. Av Sveriges 33 hetaste unga teknikföretag kom 4 från LEAD. I detta avsnitt berättar Lars Bengtsson om hur de jobbar med små innovativa företag för att de skall växa snabbt. Han berättar vilken den viktigaste frågan är för alla småföretag, och varför...


Oct 5, 2015

Lars Bengtsson var VD på Kreatel, som växte från startup till miljardföretag. Han berättar om entreprenörsskapet under sin tid på ABB, och hur Kreatel kunde gå växa med 1000 % på ett år.

Se www.bloggen.entreprenorsdriv.se