Preview Mode Links will not work in preview mode

Entreprenörsdriv

Entreprenörsdriv - Sveriges största podd om entreprenörsskap sedan 2015. Vi pratar om drivkrafter och företagande, med gäster och med oss själva. Med mer än 500 avsnitt är vi Sveriges största podd inom företagande och drivkrafter. Tomas är programledare och producent. Vi lever det liv vi pratar om. Vi pratar om våra och andras framgångar och motgångar. Ofta är det gäster och mest är det Tomas som är programledare. Tomas skapar personligt och intressant innehåll med podcasting åt företag och organisationer. Podden kom till på ett initiativ av Tomas Tränkner med Magnus H Johansson som medryttare ibland. Vill du komma i kontakt med mig så kolla in www.entreprenorsdriv.se 

Nov 29, 2020

Det är inte mycket som krävs för att vinna över konkurrenterna. Vi ger dig våra bästa tips för att ta hem affären. 


Nov 22, 2020

Vi pratar om vad som krävs för att lyckas med sociala medier. Det blir konkreta råd i hur du kopplar dina aktiviteter på sociala medier till säljframgångar. Vad är rätt och vad är fel? Hur kommer jag igång snabbt? Svaren får du i detta avsnitt. 


Nov 15, 2020

LinkedIn kan ge dig nya affärer. Vi berättar hur du gör för att din insats på LinkedIn skall leda till nya kunder. 


Nov 8, 2020

Visa vem du är med din LinkedInprofil. Vi pratar om betydelsen av en bra LinkedInprofil och hur du lägger in bilder, texter och innehåll som skapar rätt bild av dig. 


Nov 1, 2020

Vi svarar på frågan - Varför skall man finnas på LInkedIn? Är det väl investerad tid att finnas på LinkedIn eller klarar man sig utan det? Vi vänder och vrider på denna fråga.