Preview Mode Links will not work in preview mode

Entreprenörsdriv

Entreprenörsdriv - Sveriges största podd om entreprenörsskap sedan 2015. Vi pratar om drivkrafter och företagande, med gäster och med oss själva. Med mer än 500 avsnitt är vi Sveriges största podd inom företagande och drivkrafter. Tomas är programledare och producent. Vi lever det liv vi pratar om. Vi pratar om våra och andras framgångar och motgångar. Ofta är det gäster och mest är det Tomas som är programledare. Tomas skapar personligt och intressant innehåll med podcasting åt företag och organisationer. Podden kom till på ett initiativ av Tomas Tränkner med Magnus H Johansson som medryttare ibland. Vill du komma i kontakt med mig så kolla in www.entreprenorsdriv.se 

Jan 31, 2021

Går det att hinna med allt man tänkt sig? Och vad gör man när det inte går? Vi ger dig strategier och metoder för att lyckas ändå.


Jan 24, 2021

Vi ger dig ett LinkedIntips för 2021 som gör att du kommer att stärka ditt varumärke, komma i gång med social selling och få fler kunder.  Dessutom kommer det att utveckla dig själv och din förmåga. 


Jan 17, 2021

Anna Borgslycka hoppade av sitt heltidsjobb och startade eget företag, precis innan Coronakrisen började. Hon såg då ett behov på marknaden av virtuella mässor och satsade på det. Anna berättar hur hon utvecklade detta, trots svårigheter, och vågade satsa. 


Jan 10, 2021

Att göra saker gör dig aktiv, att vara aktiv ger resultat. Men hur kommer du igång? Är moroten eller piskan som gäller för att ta sig ur sitt bekväma nuläge? Vi ger dig några verktyg på vägen i detta avsnitt. 


Jan 3, 2021

Behöver vi ha säljare i vår organisation? Nej kanske inte, men vi behöver sälj. Det handlar om mentala spärrar du måste övervinna. Då kommer säljet per automatik. Utan sälj får få vi inga nya kunder, och de befintliga kanske lämnar oss. Häng med på vår diskussion om vad som krävs för att du skall...