Preview Mode Links will not work in preview mode

Entreprenörsdriv - Sveriges största podd om entreprenörsskap sedan 2015. Jag pratar om drivkrafter och företagande, med gäster och med mig själv. Med mer än 640 avsnitt är detta Sveriges största podd inom företagande och drivkrafter. Tomas är programledare och producent.Vill du komma i kontakt med mig så kolla in www.entreprenorsdriv.se 

Jul 29, 2018

Vi pratar om beteendestilar och färger. Är det vettig att klassificera olika personlighetstyper med färger? Vet du vad Jesus skulle ha för färg på sin stil? Eller Barak Obama, Björn Borg, Prinsessan Madelaine? Det berättar vi i detta avsnitt. Gäst är Mikael Laweby. 


Jul 22, 2018

Mattias Hillestrand är säljkonsult, framgångsrik poddare och författare av två säljböcker. Han berättar om sitt företagande och hur han nästan gick i konkurs. Mattias ger även några riktigt goda råd till alla som funderar på att starta företag.

Läs bloggavsnittet på www.entreprenorsdriv.se  


Jul 15, 2018

Den är lika enkel som genialisk, det handlar om säljkartan - ett systematiskt sätt att jobba med sitt säljarbete. Inga CRM-system eller programvaror behövs, bara papper och penna, eller ett excelblad. Säljkartan är perfekt för dig som behöver struktur och driv i ditt säljarbete, och framförallt du som vill ha...


Jul 11, 2018

I detta sponsrade avsnitt möter vi Mikael Weleén på Great Group, som berättar om sig själv, och den nya Sälj- & Affärsskolan som startar till hösten i Norrköping. Det är ett samarbete med PwC, Glimstedts Advokatbyrå, Gaia digitaliseringsbyrå och Östsvenska Handelskammaren.

Mer information om utbildningen...


Jul 8, 2018

Det handlar om hur vi själva skaffade kunder till våra företag. Tomas berättar om hur han byggde en publik och satsade på nätverkande. Magnus gjorde en marknadsundersökning och fick två kunder direkt. Vi pratar om värdet av säljkontakter och de tre viktigaste punkterna för att få kunder.

Läs bloggen på