Preview Mode Links will not work in preview mode

Entreprenörsdriv

Entreprenörsdriv - Sveriges största podd om entreprenörsskap sedan 2015. Vi pratar om drivkrafter och företagande, med gäster och med oss själva. Med mer än 500 avsnitt är vi Sveriges största podd inom företagande och drivkrafter. Tomas är programledare och producent. Vi lever det liv vi pratar om. Vi pratar om våra och andras framgångar och motgångar. Ofta är det gäster och mest är det Tomas som är programledare. Tomas skapar personligt och intressant innehåll med podcasting åt företag och organisationer. Podden kom till på ett initiativ av Tomas Tränkner med Magnus H Johansson som medryttare ibland. Vill du komma i kontakt med mig så kolla in www.entreprenorsdriv.se 

Oct 27, 2019

Vi pratar om vad som gör en utbildning framgångsrik. Mikael Weléen och Cissi Sandqvist på Great Group berättar vad som gjort deras sälj och affärsskola framgångsrik. De delar frikostigt med sig av hur de gör för att få kursdeltagare, hur de jobbar med kursinnehållet och varför de tycker att det är så...


Oct 20, 2019

Artisten Petter berättar om sina drivkrafter och företagande. Han är idag engagerad i många olika verksamheter. Petter berättar om vikten av fokus och uthållighet. Han ger några goda råd till alla som funderar på att starta företag.


Oct 13, 2019

Linda Björck berättar om hur hon blev LinkedIn expert. Med en medveten strategi och uthållighet är hon idag en auktoritet inom Linkedin. Vi pratar om varför LinkedIn är en viktig del i sälj och marknadsföring. Vi får även veta en hel den om personen Linda Björck och hennes drivkrafter.


Oct 6, 2019

De flesta problem går att lösa med systematik och kreativitet. Det menar Kristina Swenningsson på Crearum. Det är inget avancerat och man tjänar väldigt mycket på det. Resultatet blir ökad lönsamhet och roligare jobb. Men vad krävs för att lyckas med detta? Svaren får du i detta avsnitt.