Preview Mode Links will not work in preview mode

Entreprenörsdriv

Entreprenörsdriv - Sveriges största podd om entreprenörsskap sedan 2015. Vi pratar om drivkrafter och företagande, med gäster och med oss själva. Med mer än 500 avsnitt är vi Sveriges största podd inom företagande och drivkrafter. Tomas är programledare och producent. Vi lever det liv vi pratar om. Vi pratar om våra och andras framgångar och motgångar. Ofta är det gäster och mest är det Tomas som är programledare. Tomas skapar personligt och intressant innehåll med podcasting åt företag och organisationer. Podden kom till på ett initiativ av Tomas Tränkner med Magnus H Johansson som medryttare ibland. Vill du komma i kontakt med mig så kolla in www.entreprenorsdriv.se 

Nov 25, 2018

Helena Lehmus berättar om sin resa från Mariefred till egna företaget Stockholm Sales Institute. Vi pratar om drivkrafter, att göra obehagliga saker och varför sälj är så kul. Helena vill ta bort machostämpeln på sälj och det ofta förlegade synsättet som finns på kvinnliga säljare. 


Nov 18, 2018

Boo Gunnarson är företagarexpert på Visma. Han delar med sig av kloka råd om hur man lyckas i sitt företagande. Vi berör det mesta inom marknadsföring, drivkrafter och hur man överlever det första året.


Nov 16, 2018

Regionen ur ett internationellt perspektiv - Tidningen Affärsstaden nr 10 -2018. 


Nov 11, 2018

Ida Gyulai är tjejen som började fota på nattklubbar. Hon blev biten och startade företag, fick fler jobb och har sedan sex år jobbat heltid som fotograf. Vi pratar om vad som är en bra bild, livet som fotograf, hur man får kunder och tar betalt. 


Nov 4, 2018

Många människor vet för mycket och gör för lite. Vi behöver mer prövande, lärande och levande säger Christer Olsson. Han berättar om det virus som kommit in i vårt samhälle, what´s in it for me. Lyssna på tumutdragaren Christer Olsson i detta avsnitt fyllt med inspiration.