Preview Mode Links will not work in preview mode

Entreprenörsdriv

Entreprenörsdriv - Sveriges största podd om entreprenörsskap sedan 2015. Vi pratar om drivkrafter och företagande, med gäster och med oss själva. Med mer än 500 avsnitt är vi Sveriges största podd inom företagande och drivkrafter. Tomas är programledare och producent. Vi lever det liv vi pratar om. Vi pratar om våra och andras framgångar och motgångar. Ofta är det gäster och mest är det Tomas som är programledare. Tomas skapar personligt och intressant innehåll med podcasting åt företag och organisationer. Podden kom till på ett initiativ av Tomas Tränkner med Magnus H Johansson som medryttare ibland. Vill du komma i kontakt med mig så kolla in www.entreprenorsdriv.se 

Mar 27, 2022

Är du mer intresserad av dina känslor än andras? Vi pratar om känslor och emotioner, att våga prata om sina känslor och att läcka sina känslor. Pontus berättar om vilken känsla han tycker är viktigasts. 


Mar 20, 2022

Att kunna trollbinda och fånga en publik eller en person är fantastiskt. Pontus Ströbaek berättar vad som krävs för att lyckas. Det handlar om god manipulation och lägga pussel i rummet. Pontus har coachat många talare och de bästa visar känslor, men det gör de sämsta också. Vad är skillnaden? Lyssna så...


Mar 16, 2022

I detta avsnitt är Stefan Zouagui från Vista gäst. Han berättar om hur Vista hjälper sina kunder att skapa ett konsekvent och enhetligt varumärke. 


Mar 13, 2022

Gör du det du är och vem skall du vara egentligen? Pontus Ströbaek berättar vem han är och vad han gör. Frågan är om det behöver vara samma. Vi pratar om att det kan vara bra att ha olika personas för olika sammanhang. Sen får du veta vad Pontus tycker om budgetar och mycket annat. 


Mar 6, 2022

Vi kan inte bromsa utvecklingen runt oss. Digitaliseringen ändrar vår tillvaro och beteende. Göran Adlén delar sina tankar om vikten av att digitalisera. Hur gör vi det utan att tappa den analoga känslan? Vi ger dig vägen till att lyckas med det digitala.