Preview Mode Links will not work in preview mode

Entreprenörsdriv

Entreprenörsdriv - Sveriges största podd om entreprenörsskap sedan 2015. Vi pratar om drivkrafter och företagande, med gäster och med oss själva. Med mer än 500 avsnitt är vi Sveriges största podd inom företagande och drivkrafter. Tomas är programledare och producent. Vi lever det liv vi pratar om. Vi pratar om våra och andras framgångar och motgångar. Ofta är det gäster och mest är det Tomas som är programledare. Tomas skapar personligt och intressant innehåll med podcasting åt företag och organisationer. Podden kom till på ett initiativ av Tomas Tränkner med Magnus H Johansson som medryttare ibland. Vill du komma i kontakt med mig så kolla in www.entreprenorsdriv.se 

Feb 29, 2016

Det finns fyra viktiga anledningar till att småföretagaren måste finnas på sociala medier. Detta och mycket annat pratar vi om med professorn i sociala medier, Niklas Myhr. Ett långt avsnitt, men värt att lyssna på för dig som vill komma igång med sociala medier!

Tack Scandic Linköping Väst för...


Feb 25, 2016

Linköpings kommun satsar mycket på att utveckla näringslivet. Yvonne Rosmark är näringslivschef och VD för NuLink, det kommunala näringslivsbolaget. Hon berättar hur de jobbar och hur företag kan dra fördel av kommunens arbete.


Feb 22, 2016

Yvonne Rosmark berättar om hur hon använde entreprenörskap för att sälja JAS 39 Gripen. Hur lyckas man som ensam kvinna bland äldre män? Det handlar även om se möjligheter i nya situationer och göra det till en fördel. Vi pratar även ledarskap och drivkrafter. Ett spännande avsnitt med en spännande kvinna!


Feb 18, 2016

Carl Rosén är VD för världens största aktiespararorganisation Aktiespararna. Vi talar om varför företagare måste ta Hållbarhet på allvar, finansiering för startups, och vikten av att marknadsföring och produktutveckling går hand i hand. Ett avsnitt du måste lyssna på helt enkelt.


Feb 15, 2016

Från att sälja kaniner på torget till VD för Sveriges största företag. Det är Anders Walls resa, som har drivits av revanschlust. Idag är han 84 år och engagerar sig i entreprenörskap, forskning, landsbygdsutveckling, konst & musik. Lyssna på hans faschinerande berättelse.

Avsnittet spelades in i Nässjö...