Preview Mode Links will not work in preview mode

Entreprenörsdriv

Entreprenörsdriv - Sveriges största podd om entreprenörsskap sedan 2015. Vi pratar om drivkrafter och företagande, med gäster och med oss själva. Med mer än 500 avsnitt är vi Sveriges största podd inom företagande och drivkrafter. Tomas är programledare och producent. Vi lever det liv vi pratar om. Vi pratar om våra och andras framgångar och motgångar. Ofta är det gäster och mest är det Tomas som är programledare. Tomas skapar personligt och intressant innehåll med podcasting åt företag och organisationer. Podden kom till på ett initiativ av Tomas Tränkner med Magnus H Johansson som medryttare ibland. Vill du komma i kontakt med mig så kolla in www.entreprenorsdriv.se 

Feb 23, 2020

Vi möter röster från Näringslivsdagen 2020 den 14 februari i Linköping. 


Feb 23, 2020

Edvin Johansson driver de obemannade matbutikerna AutoMat i Linköping. Han har en vision om att det skall finnas flera hundra AutoMater. Han är också årets unga företagare i Linköping.


Feb 23, 2020

Anna Karlerö berättar om varför hon satsat på raw food i kombination med skönhetsprodukter. 


Feb 23, 2020

Tomas Ahlström är en spelindustrievangelist och innovation master mind. Han berättar om spelindustrin i Linköping.


Feb 23, 2020

Oskar Öberg är VD för Soft Vision och årets företagare i Linköping 2020. Han berättar om nyckeln till deras framgång och hur de gör för att hitta rätt personal.