Preview Mode Links will not work in preview mode

Entreprenörsdriv

Entreprenörsdriv - Sveriges största podd om entreprenörsskap sedan 2015. Vi pratar om drivkrafter och företagande, med gäster och med oss själva. Med mer än 500 avsnitt är vi Sveriges största podd inom företagande och drivkrafter. Tomas är programledare och producent. Vi lever det liv vi pratar om. Vi pratar om våra och andras framgångar och motgångar. Ofta är det gäster och mest är det Tomas som är programledare. Tomas skapar personligt och intressant innehåll med podcasting åt företag och organisationer. Podden kom till på ett initiativ av Tomas Tränkner med Magnus H Johansson som medryttare ibland. Vill du komma i kontakt med mig så kolla in www.entreprenorsdriv.se 

Sep 30, 2018

Nina Jansdotter har kommit ut med den nya boken -Nå ut med Facebook. Hon berättar om hur boken blev till och varför det fortfarande är intressant att nå ut på Facebook. För att komma igång med Facebook kan du använda Ninas ubåtsstrategi. Lyssna så får du veta mer. 

Boken hittar du här 


Sep 23, 2018

Anders Lindow är jurist på organisationen företagarna. Han berättar om de vanligaste fällorna man kan hamna i. Det handlar om anställningar, ägarbyten, avtal och bluffakturor. Kan man som medlem i företagarna ringa till deras juridiska rådgivning hur många gånger som helst? Svaret får du i detta avsnitt. 


Sep 23, 2018

Vi träffar Günther Mårder, som ger sin åsikt om det politiska läget två veckor efter valet. Han tar upp de stora frågorna för företagare i Sverige och varför organisationen företagarna har vuxit så mycket. 


Sep 16, 2018

Nicklas Manns växte upp med en alkoholiserad mamma. Skolan gick inget vidare. Han trodde gott om folk och blev lurad många gånger. Men - motgångar utvecklar personer. Här berättar Nicklas om sin långa väg till att idag vara VD för Alert Alarm. 


Sep 14, 2018

Tidningen Affärsstaden nr 8 2018 handlar om företagande utanför storstaden. Helene Oscarsson är på omslaget. Hon är VD på Vreta Kluster utanför Linköping som fokuserar på gröna näringar. Vi pratar om Josefina Syssner som skriver om hur man lyckas få en fungerande välfärd på mindre orter. Göran Ferm...