Preview Mode Links will not work in preview mode

Entreprenörsdriv

Entreprenörsdriv - Sveriges största podd om entreprenörsskap sedan 2015. Vi pratar om drivkrafter och företagande, med gäster och med oss själva. Med mer än 500 avsnitt är vi Sveriges största podd inom företagande och drivkrafter. Tomas är programledare och producent. Vi lever det liv vi pratar om. Vi pratar om våra och andras framgångar och motgångar. Ofta är det gäster och mest är det Tomas som är programledare. Tomas skapar personligt och intressant innehåll med podcasting åt företag och organisationer. Podden kom till på ett initiativ av Tomas Tränkner med Magnus H Johansson som medryttare ibland. Vill du komma i kontakt med mig så kolla in www.entreprenorsdriv.se 

Jan 25, 2016

Att kunna framföra idéer och kunskaper i tal är allt viktigare för småföretagare. Vi pratar om hur man håller presentationer som folk kommer ihåg.


Jan 18, 2016

Industriell försäljning har ändrats mycket under de senaste åren. Forskaren Jakob Rehme från Linköpings Universitet reder ut begreppen och ger sin syn på hur den bör bedrivas, och vad småföretag kan göra för att lyckas med sin försäljning.


Jan 11, 2016

Småföretag borde satsa mer på sin försäljningskompetens. Det menar Jakob Rehme som är professor inom försäljning på Linköpings Universitet.  Vi duktiga på teknik och innovation, men skulle må bra av att analysera det värde vi tillför och vilka potentiella kunder vi skulle kunna ha. Lyssna på första delen...


Jan 4, 2016

Juridik är inte bara till för att undvika faror och minimera risker. Det är också en stor möjlighet till att öka och bredda affärerna. Elisabeth Wedenberg gästar podden och berättar hur man kan göra fler och bättre affärer med juridik.