Info

Entreprenörsdriv

Entreprenörsdriv är podcasten för alla småföretag. Vi vill skapa driv genom att dela med oss av egna och andras erfarenheter inom entreprenörsskap. Nytt avsnitt kommer varje måndag, ibland oftare.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Entreprenörsdriv
2017
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: December, 2015
Dec 28, 2015
33: Affärsjuristens syn på vad som är ett bra avtal

Vad bör man tänka på vid avtalsskrivning? Det viktigaste är att läsa igenom allt!Affärsjuristen Elisabeth Wedenberg ger oss sin syn på hur man upprättar ett bra avtal.

Dec 24, 2015
32: Den perfekta småföretagarjulen - finns den?

Får småföretagare någon julledighet? Detta avsnitt handlar om hur man kan undvika stress inför julen, och om det finns en perfekt jul. Gunnel Ryner är gäst.

Dec 21, 2015
31: Styrkebaserad utveckling - gör dig och företaget till en vinnare

Släng problemglasögonen -starta en positiv revolution! Den VD och chef som lyckas med det får en organisation som slår alla konkurrenter, menar Gunnel Ryner, som gästar podden. Vi talar om kraften i att se styrkor i sig själv och andra, och bygga vidare på det.

Dec 14, 2015
30: Koncernjuristen som startade eget

Elisabeth Wedenberg är koncernjuristen som startade egen byrå. Lyssna på hur hon ser på att vara egen företagare och hur de skaffar kunder.

Dec 7, 2015
29: Offentlig upphandling - så jobbar du bäst med anbud

Inom offentlig upphandling gäller det att skaffa så mycket information som möjligt, och ställa frågor. Den som är bäst förberedd har störst chans att vinna upphandlingen. Vi talar om olika sätt att förbereda sig på och ger tips på vad man kan göra.  

1