Preview Mode Links will not work in preview mode

Entreprenörsdriv

Entreprenörsdriv - Sveriges största podd om entreprenörsskap sedan 2015. Vi pratar om drivkrafter och företagande, med gäster och med oss själva. Med mer än 500 avsnitt är vi Sveriges största podd inom företagande och drivkrafter. Tomas är programledare och producent. Vi lever det liv vi pratar om. Vi pratar om våra och andras framgångar och motgångar. Ofta är det gäster och mest är det Tomas som är programledare. Tomas skapar personligt och intressant innehåll med podcasting åt företag och organisationer. Podden kom till på ett initiativ av Tomas Tränkner med Magnus H Johansson som medryttare ibland. Vill du komma i kontakt med mig så kolla in www.entreprenorsdriv.se 

Nov 30, 2015

Att sälja till kommuner behöver inte vara svårt för småföretagare. I detta avsnitt diskuterar vi hur man kan göra och vad som gäller.


Nov 23, 2015

Att ställa ut på en mässa är en stor kostnad för ett litet företag. Hur skall man tänka? Vi talar om våra egna erfarenheter och tips kring att ställa ut på mässor. Att välja rätt mässa, förberedelser, på mässan och uppföljning.


Nov 16, 2015

Företaget fick en rivstart som exjobbsförmedling. Men sen kom våren och uppdragen uteblev. Vad gör man då? Hör historien om hur Xamera tog sig vidare.


Nov 9, 2015

Hitta kunder först och starta företaget sen. Så tänkte Jacob Svensson och Oskar Bentfors när de skulle dra igång Linköpingsföretaget Xamera. De berättar om sina erfarenheter som företagare och entreprenörer, och hur de ser på risker, finansiering och tillväxt.


Nov 2, 2015

Om alla i ett litet företag hittar sin säljstil finns det mycket att vinna. Och alla kan sälja, det gäller bara att hitta sin egen säljstil, menar Magnus Johansson, som skrivit boken Försäljning -enklare än du tror. Vi pratar om säljstilar och säljtips som boken tar upp.