Preview Mode Links will not work in preview mode

Entreprenörsdriv

Entreprenörsdriv - Sveriges största podd om entreprenörsskap sedan 2015. Vi pratar om drivkrafter och företagande, med gäster och med oss själva. Med mer än 500 avsnitt är vi Sveriges största podd inom företagande och drivkrafter. Tomas är programledare och producent. Vi lever det liv vi pratar om. Vi pratar om våra och andras framgångar och motgångar. Ofta är det gäster och mest är det Tomas som är programledare. Tomas skapar personligt och intressant innehåll med podcasting åt företag och organisationer. Podden kom till på ett initiativ av Tomas Tränkner med Magnus H Johansson som medryttare ibland. Vill du komma i kontakt med mig så kolla in www.entreprenorsdriv.se 

Sep 30, 2015

Att ha många kunder, och dessutom ta bra betalt är väl en önskedröm. Ousman som driver en Osteopatklinik i Linköping har lyckats med detta. Hur gör han? Lyssna på andra delen av hans berättelse.


Sep 28, 2015

Ousmane Bangoura är osteopat och sjukgymnast. Han berättar om hur det var att komma till Sverige för 12 år sedan, om arbetsförmedlingen som inte trodde på honom och betydelsen av att tro på sig själv. Idag tar han 900 kr/h och har 6 månaders väntetid till hans klinik. Lyssna på första delen av två av...


Sep 21, 2015

Karwan har drivit sin hårsalong i 10 år. Trots hård konkurrens har han kunnat fortsätta. Karwan berättar vad som är viktigt för honom i företagande och för sina kunder. Läs mer på entreprenörsdrivsbloggen.

Salong New Look hittar du


Sep 14, 2015

Karwan har idag den egna frisörssalongen NEWLOOK i Linköping. I detta avsnitt berättar han om sin resa hur han kom från Irak, sina utmaningar och vad som har drivit honom att bli den han är idag.


Sep 7, 2015

Stefan Åberg berättar om att redovisningsarbete kan ge så mycket mer värde än bara rapport till Skattemyndigheten. Många småföretag skulle kunna göra bättre affärer om de bara tog vara på de ekonomiska nyckeltal som finns i företaget.