Preview Mode Links will not work in preview mode

Entreprenörsdriv

Entreprenörsdriv - Sveriges största podd om entreprenörsskap sedan 2015. Vi pratar om drivkrafter och företagande, med gäster och med oss själva. Med mer än 500 avsnitt är vi Sveriges största podd inom företagande och drivkrafter. Tomas är programledare och producent. Vi lever det liv vi pratar om. Vi pratar om våra och andras framgångar och motgångar. Ofta är det gäster och mest är det Tomas som är programledare. Tomas skapar personligt och intressant innehåll med podcasting åt företag och organisationer. Podden kom till på ett initiativ av Tomas Tränkner med Magnus H Johansson som medryttare ibland. Vill du komma i kontakt med mig så kolla in www.entreprenorsdriv.se 

Mar 31, 2019

Vi pratar om att våga och vara modig. Vad gör oss modiga? Vad händer när vi vågar? Vad händer med dig och din omgivning om du visar mod? Svaren får du i detta avsnitt.


Mar 24, 2019

Lars-Johan Åge har doktorerat på Handelshögskolan och är aktuell med boken Happy Happy - Fem steg för att komma överens med vem som helst. Han berättar om de tre första stegen. 

Lars-Johan Åge har alltid varit intresserad av framgångsfaktorer. Han jobbade med Grounded Theory under sin doktorandtid. Sen...


Mar 17, 2019

Johanna Palmér är VD på Östsvenska Handelskammaren. Hon berättar om sig själv, sina utmaningar i karriären och vägval i livet. Vi kommer in på vad som egentligen är riktigt viktigt, framgångsrikt ledarskap och vad som får Johanna riktigt arg. 


Mar 10, 2019

Han är säljaren som ville jobba med människor, som ville bygga företag och som ville få andra att växa. Vi möter Daniel Fransén som berättar om sin företagsfilosofi och vad som skapar framgång. 

https://redcapesit.se


Mar 3, 2019

Ibland blir det inte som man tänkt sig. Kunden väljer en annan leverantör, något händer i livet som påverkar dina mål. Då gäller det att inte koppla motgången till dig personligen. Vi pratar om hur man kan få tillbaka sin energi och inte bli låg.