Preview Mode Links will not work in preview mode

Entreprenörsdriv

Entreprenörsdriv - Sveriges största podd om entreprenörsskap sedan 2015. Vi pratar om drivkrafter och företagande, med gäster och med oss själva. Med mer än 500 avsnitt är vi Sveriges största podd inom företagande och drivkrafter. Tomas är programledare och producent. Vi lever det liv vi pratar om. Vi pratar om våra och andras framgångar och motgångar. Ofta är det gäster och mest är det Tomas som är programledare. Tomas skapar personligt och intressant innehåll med podcasting åt företag och organisationer. Podden kom till på ett initiativ av Tomas Tränkner med Magnus H Johansson som medryttare ibland. Vill du komma i kontakt med mig så kolla in www.entreprenorsdriv.se 

Aug 31, 2015

Stefan Åberg jobbar som redovisningskonsult i Linköping. I detta avsnitt berättar han om sig själv och hur han hjälper småföretag.


Aug 24, 2015

Vad är det som får en att lämna ett tryggt och bra jobb på det stora företaget, och satsa på det nystartade egna företaget? Charlotte Elander berättar om hur det var att säga upp sig och satsa på något eget.


Aug 17, 2015

Att leva som man lär ger trovärdighet. Charlotte Elander på Energifabriken berättar om vad som fick dem att inse det. Hon berättar även hur de jobbar tillsammans med sina kunder i deras marknadsföring.


Aug 10, 2015

Charlotte Elander äger tillsammans med fem andra biodrivmedelsföretaget Energifabriken. Hon berättar hur de gjort för att lyckats få företaget att växa, och de tusen säljarna.


Aug 3, 2015

Det enda som är konstant är förändringar. Hur skall man som småföretagare förhålla sig till detta? Vi diskuterar förändringsarbete, trygghet och risktagande.