Preview Mode Links will not work in preview mode

Entreprenörsdriv

Entreprenörsdriv - Sveriges största podd om entreprenörsskap sedan 2015. Vi pratar om drivkrafter och företagande, med gäster och med oss själva. Med mer än 500 avsnitt är vi Sveriges största podd inom företagande och drivkrafter. Tomas är programledare och producent. Vi lever det liv vi pratar om. Vi pratar om våra och andras framgångar och motgångar. Ofta är det gäster och mest är det Tomas som är programledare. Tomas skapar personligt och intressant innehåll med podcasting åt företag och organisationer. Podden kom till på ett initiativ av Tomas Tränkner med Magnus H Johansson som medryttare ibland. Vill du komma i kontakt med mig så kolla in www.entreprenorsdriv.se 

May 30, 2016

Vi pratar framgångsrikt ledarskap i det växande företaget. Gäst är Kjell-Åke Fyrgård från EQP Business School. Personal som brinner för sitt arbete är får företaget att växa. För att nå dit krävs tydliga mål, transparens och uppföljning på individnivå.

Läs mer om Kjell-Åke Fyrgård på www.eqp.se...


May 23, 2016

PG Wettsjö är en inspiratör och motivator i världsklass, och säljproffs. Han berättar om sin entreprenörshistoria, motgångar och medgångar. Vad är det som gör en säljare onormalt bra? Det och mycket annat får vi veta i detta fantastiska avsnitt.


May 16, 2016

De som inser betydelsen av god service och gott bemötande får mycket tillbaka. Kunderna blir indirekta säljare av dina tjänster i och med deras positiva upplevelse. Vi talar om service och bemötande, det enklaste och billigaste sättet att öka sin försäljning. På köpet blir arbetet roligare och företaget blir...


May 9, 2016

Vad gör en affärsängel? Anders Ferntoft på LEAD har svaret och förklarar hur det fungerar. Han berättare även om East Sweden tillväxtkapital. Ett måste-lyssna-avsnitt för dig som funderar på att ta in externt kapital till ditt företag.  


May 2, 2016

Alla startupbolag står inför frågan att ta in extern finansiering eller kapital. Vi träffar en expert på området, Anders Ferntoft från företagsinkubatorn LEAD, som ger goda råd. Vi talar om vad som gör ett startupbolag attraktiv för finansiärer, och vikten av att att tala med andra.