Preview Mode Links will not work in preview mode

Entreprenörsdriv

Entreprenörsdriv - Sveriges största podd om entreprenörsskap sedan 2015. Vi pratar om drivkrafter och företagande, med gäster och med oss själva. Med mer än 500 avsnitt är vi Sveriges största podd inom företagande och drivkrafter. Tomas är programledare och producent. Vi lever det liv vi pratar om. Vi pratar om våra och andras framgångar och motgångar. Ofta är det gäster och mest är det Tomas som är programledare. Tomas skapar personligt och intressant innehåll med podcasting åt företag och organisationer. Podden kom till på ett initiativ av Tomas Tränkner med Magnus H Johansson som medryttare ibland. Vill du komma i kontakt med mig så kolla in www.entreprenorsdriv.se 

Oct 31, 2021

Vad hinner hända i en VD´s liv på tre år? Johan Kallblad, VD på Exsitec, gör ett återbesök i poddstudion tre år senare. Det blev ett långt samtal om glädje i lärandet och långa kundrelationer. Johan berättar varför han lade ner ledningsgruppen och den gången han blev riktigt berörd. Det blev även en...


Oct 24, 2021

Är du den som man först tänker på inom ditt område? Då är du top of mind. Vi pratar om hur du blir top of of mind och hur du stannar där. Måste du vara på sociala medier hela tiden för att vara top of mind? Vi vänder och vrider på denna fråga. 


Oct 17, 2021

Vissa gillar att hitta nya kunder, vissa tycker om att ha samma kunder. Om kunderna ringer, du behöver bara svara på förfrågningar som kommer in, är inte det bra? Eller finns det ett värde i att jobba med proaktiv försäljning? Det svara vi på i detta avsnitt.


Oct 10, 2021

Det är viktigt att tycka om sitt arbete för att trivas och göra ett bra jobb. Men om jag inte trivs på mitt jobb, med mitt företag, vad gör jag då? Vi pratar om orsaker till att det inte är roligt på jobbet. Vad kan jag göra just nu, vad kan jag göra på sikt? 


Oct 3, 2021

Det är tryggt att ha ett fåtal stora kunder. God lönsamhet och bra beläggning. Eller är det bättre med flera små kunder som gör att du har fler ben att stå på? Vi vänder och vrider på denna fråga och kommer fram till ett svar.