Preview Mode Links will not work in preview mode

Entreprenörsdriv

Entreprenörsdriv - Sveriges största podd om entreprenörsskap sedan 2015. Vi pratar om drivkrafter och företagande, med gäster och med oss själva. Med mer än 500 avsnitt är vi Sveriges största podd inom företagande och drivkrafter. Tomas är programledare och producent. Vi lever det liv vi pratar om. Vi pratar om våra och andras framgångar och motgångar. Ofta är det gäster och mest är det Tomas som är programledare. Tomas skapar personligt och intressant innehåll med podcasting åt företag och organisationer. Podden kom till på ett initiativ av Tomas Tränkner med Magnus H Johansson som medryttare ibland. Vill du komma i kontakt med mig så kolla in www.entreprenorsdriv.se 

Oct 25, 2020

Alla har vi en sämsta egenskap tycker vi. Något vi är medvetna om och som vi lever med. Behöver det vara den sämsta egenskapen. Varför tycker jag att det är sämst. Behöver vi göra något åt det, eller inte. Vad handlar det om? Vad spelar det för roll? Är det en styrka, kan du leva med det.


Oct 18, 2020

Vad är det för egenskap som gör dig framgångsrik i ditt företagande? Vi berättar vad vi är bra på och hur det känns att säga det själv. Funderar du på vad du är bra på? Vi ger dig tips på hur du tar reda på det. 


Oct 11, 2020

Borde jag anställa personal i mitt företag för att hinna med allt? Eller är det för stora risker och åtagande att ha anställda? Vi vänder och vrider på denna fråga. Själva har varken Magnus eller Tomas några anställda efter flera års företagande. Varför är det så? 


Oct 4, 2020

Jag har så mycket att göra att jag inte hinner något. Så känns det ibland. Men hur blir rätt saker gjorda? Vad gör jag om jag verkligen inte hinner med det jag skall? Att få rätt saker gjorda är en nyckel till framgångsrikt företagande och framgångsrikt arbete. Vi ger dig våra bästa tips för att...