Preview Mode Links will not work in preview mode

Entreprenörsdriv

Entreprenörsdriv - Sveriges största podd om entreprenörsskap sedan 2015. Vi pratar om drivkrafter och företagande, med gäster och med oss själva. Med mer än 500 avsnitt är vi Sveriges största podd inom företagande och drivkrafter. Tomas är programledare och producent. Vi lever det liv vi pratar om. Vi pratar om våra och andras framgångar och motgångar. Ofta är det gäster och mest är det Tomas som är programledare. Tomas skapar personligt och intressant innehåll med podcasting åt företag och organisationer. Podden kom till på ett initiativ av Tomas Tränkner med Magnus H Johansson som medryttare ibland. Vill du komma i kontakt med mig så kolla in www.entreprenorsdriv.se 

Dec 31, 2023

Här får du våra lärdomar under och tips om företagandets framgångsfaktorer vi samlat på oss under 2023. Josefine Asklöf är gäst och gör sitt första år som företagare på heltid och Tomas gör sitt sjunde år. 

Vi pratar om våra olika perspektiv och vad 2023 bjudit på i form av glädjeämnen, utmaningar...


Dec 24, 2023

Feedback är en väg till personlig och professionell utveckling. PG Wettsjö delar med sig av sina tankar kring feedback. Att både ge och ta feedback kan vara svårt för det påverkar relationer och kundnöjdhet. I detta avsnitt får du tips på hur du kan bli bra på feedback och utvecklas av det.


Dec 17, 2023

PG Wettsjö är gäst och vi pratar om hur man blir en doer. Att vänta på motivation kan ta för lång tid, att skaffa sig goda vanor är däremot mycket effektivt. PG ger dig en metod för att prioritera vad som är viktigast att göra.

Att få rätt saker gjorda gör dig lugnare och det påverkar din omgivning och...


Dec 10, 2023

PG Wettsjö är gäst och berättar om varför vi skjuter upp saker, när vi prokrastinerar, dvs när det är ett glapp mellan tanke och handling. Vi pratar om orsaker bakom prokrastinering och konsekvenser av det. Men det finns också fördelar med att skjuta upp saker. Kan även doers vara prokrastinerare? Svaret får...


Dec 3, 2023

Föreläsaren, författaren och entreprenören PG Wettsjö berättar om sina framgångar och motgångar under sin karriär. PG är idag en av Sveriges populäraste föreläsare och gasellprisvinnare. Han berättar personligt om svår stunder, hur han hittar optimismen och hur han laddar sina batterier.