Preview Mode Links will not work in preview mode

Entreprenörsdriv

Sep 15, 2019

Det finns en ekvation för framgångsrik marknadsföring. Det menar Tomas Tränkner som i detta avsnitt avslöjar vilka faktorer som ingår i ekvationen. Det gör att du enklare kan förstå sambandet mellan dina marknadsföringsinsatser och vad du skall fokusera på. 


Sep 8, 2019

Cecilia S Alden började som telefonsäljare och är idag koncernchef inom byggbranschen. Hon berättar om att göra karriär, vikten av att ha roligt, tydlighet och att ha mål. Hon pratar om framgångar och motgångar i sin karriär och varför hon inte valde att jobba med redovisning. 


Sep 1, 2019

Säljexperten Magnus H Johansson har formulerat en ekvation för hur effektivt du säljer. Själv vill han sälja mer till fler utan att jobba mer. Nu lär han andra hur det går till. Säljekvationen visar hur du skapar effektivitet i säljer och vilka faktorer som är viktigast. Detta avsnitt vänder sig till dig som...


Aug 25, 2019

Hur gör du om din passiva hemsida till en aktiv - som genererar affärsmöjligheter? Svaret ges av dagens gäst, Magnus Unemyr, som tycker att fler borde använda den marknadsföringsteknologi som faktiskt finns idag. Magnus ger konkreta tips på hur du kommer igång med marketing automation. 

www.unemyr.com


Aug 18, 2019

-Dagens logistik och transporter är inte hållbara. Idag fungerar det i princip på samma sätt som för 100 år sedan. Det menar Fredrik Svedberg som ger sin syn på vad som kommer att hända med vårt sätt att transportera varor i framtiden. Han berättar om bröd och tomater som säljer sig själva,...