Preview Mode Links will not work in preview mode

Entreprenörsdriv

Entreprenörsdriv - Sveriges största podd om entreprenörsskap sedan 2015. Vi pratar om drivkrafter och företagande, med gäster och med oss själva. Med mer än 500 avsnitt är vi Sveriges största podd inom företagande och drivkrafter. Tomas är programledare och producent. Vi lever det liv vi pratar om. Vi pratar om våra och andras framgångar och motgångar. Ofta är det gäster och mest är det Tomas som är programledare. Tomas skapar personligt och intressant innehåll med podcasting åt företag och organisationer. Podden kom till på ett initiativ av Tomas Tränkner med Magnus H Johansson som medryttare ibland. Vill du komma i kontakt med mig så kolla in www.entreprenorsdriv.se 

Dec 29, 2019

  • Att skala av är att skala upp.
  • Att träna ger färdigheter.
  • Bygg ditt eget förtroende innan du bygger någon annans. 

Det är några av de insikter vi fick som företagare under 2019. Häng med på vårat prat om vad som gick bra och vad som inte gick bra detta året 2019. 


Dec 22, 2019

Digitaliseringen har nått byggarbetsplatser och det påverkar alla aktörer. Infobric levererar digitala system för säkrare byggarbetsplatser och känner av denna förändring mycket. Hur påverkas en marknadsavdelning av att hela affären förändras? Svaren får du av Marie Skeppstedt, Hampus Gustavsson och...


Dec 15, 2019

Har du känt ångest? Kanske att sälja, att vara företagare eller helt enkelt livet. Vi pratar om ångest, när den kommer och vad du kan göra åt den.  


Dec 8, 2019

Drottningen av sociala medier i Sverige, Nina Jansdotter, berättar om sitt förhållande till detta medium. "Det är en del av livet, och jag vill inte sluta leva", säger Nina. Lyssna på vårt reflekterande samtal om sociala medier och personlig utveckling.  


Dec 1, 2019

Det är så viktigt att din nyanställd får en bra start på företaget. Men tyvärr missar många detta. Med några enkla knep och lite kreativitet kan den nyanställda få en fantastisk start. Vi ger dig några riktigt bra tips på hur du kan göra, som dessutom ger företaget affärsfördelar och kundvärde.